Amsterdams Boks
Centrum
Huisregels

Huisregels Amsterdams Boks Centrum

ABC Boxing heeft huisregels opgesteld die een positieve en respectvolle trainingsomgeving bevorderen. Deze regels zorgen voor ieders welzijn en creëren een ruimte waar persoonlijke groei en ontwikkeling kunnen opbloeien.

Onze huisregels omvatten het volgende:

1. Persoonlijke hygiëne:

We benadrukken het belang van een goede persoonlijke hygiëne om een schone en comfortabele trainingsomgeving te creëren.

2. Respect voor persoonlijke eigendommen:

Het respecteren van de eigendommen van anderen bevordert een gevoel van vertrouwen en zorgt voor een harmonieuze trainingssfeer.

3. Moreel besef:

Wij moedigen het ontwikkelen van een solide moreel kompas aan en stimuleren eerlijkheid, integriteit en ethisch gedrag zowel binnen als buiten de sportschool.

4. Beleef en eervol gedrag

Van onze leden wordt verwacht dat ze anderen hoffelijk en met eer behandelen, waardoor een cultuur van wederzijds respect en begrip wordt bevorderd.

5. Oprechte interesse:

Het koesteren van een oprechte interesse in het welzijn en succes van medeleden bevordert een ondersteunende gemeenschap die gedijt op aanmoediging en teamwork.

6. Respect voor anderen:

We waarderen het respect voor elk individu, ongeacht hun achtergrond, en verwachten van onze leden dat ze anderen vriendelijk en attent behandelen.

7. Respect voor orde en harmonie:

Het handhaven van orde en harmonie binnen de trainingsomgeving creëert een gerichte sfeer die de vooruitgang van iedereen ten goede komt.

8. Respect voor de trainer:

Het handhaven van orde en harmonie binnen de trainingsomgeving creëert een gerichte sfeer die de vooruitgang van iedereen ten goede komt.

Erecode

Naast onze huisregels houden we ons aan de erecode van vechtsporten, die de volgende principes omvat:

Vechten binnen grenzen:

Het beoefenen van vechtsporten moet beperkt blijven tot de mat of ring, nooit op straat. De aangeleerde technieken mogen alleen worden gebruikt voor zelfverdediging of de verdediging van anderen.

De kwetsbaren beschermen:

Vechtsporttechnieken mogen nooit worden gebruikt tegen mensen die zichzelf niet kunnen verdedigen. Wij geven prioriteit aan het welzijn en de veiligheid van alle individuen.

Eer, loyaliteit en trouw:

Het hooghouden van integriteit, loyaliteit en trouw aan de code van martial arts gaat boven elke gevechtstechniek, graduatie of titel.
Amsterdams Boks
Centrum
Bij ABC Boxing is boksen voor iedereen. Met onze flexibele lidmaatschapsopties en betaalbare tarieven vind je de perfecte aansluiting voor jouw boksreis.
Copyrights 2024 ABC Boxing
Webdesign & Development by Magic Bytes

Probeer ons uit met een gratis proefles