Amsterdams Boks
Centrum
ABC Boxing

Over Amsterdams Boks Centrum

Amsterdam Boxing Center (ABC Boxing) is een plek waar iedereen welkom is, ook kansarme jongeren. Wij bieden jongeren een nieuwe weg door de kracht van sport. We trainen ze tot bekwame boksers en begeleiden hun in persoonlijke groei en ontwikkeling. Door fysieke inspanning, het aanleren van de juiste technieken en het aannemen van de juiste houding ten opzichte van de sport, bieden we de jeugd een nieuwe kans om hun leven te veranderen en fantastische dingen te bereiken.

Het trainingsprogramma

Ons trainingsprogramma is zowel geschikt voor recreatieve boksers als voor boksers met uitzonderlijk talent. Recreatieve boksers richten zich op het opbouwen van uithoudingsvermogen en het versterken van hun lichaam, waarbij ze genieten van de vele gezondheidsvoordelen van boksen. We bieden intensieve begeleiding en ondersteuning voor getalenteerde boksers bij de overgang naar het Olympisch Boksen, waar ze kunnen deelnemen aan nationale en internationale toernooien en kunnen strijden om prestigieuze titels. Deelname aan de Olympische Spelen is het toppunt van prestatie in het Olympisch Boksen. Getalenteerde individuen kunnen na deze ervaring ook een professionele bokscarrière nastreven.

Wij hebben altijd een plek voor je

Er is de laatste tijd een groeiende belangstelling voor boksen onder scholen en het bedrijfsleven. ABC Boxing speelt actief in op deze interesse door lessen, clinics, demonstraties en managementtrainingen aan te bieden op scholen en bedrijven door heel Nederland. We zijn toegewijd aan het verspreiden van de voordelen van boksen buiten onze sportschool, het positief beïnvloeden van gemeenschappen en het promoten van de waarden discipline, respect en persoonlijke ontwikkeling.

Kom naar ABC Boxing in Amsterdam en maak deel uit van een ondersteunende gemeenschap waar boksen positieve verandering stimuleert. Of je nu je conditie wilt verbeteren, je boksvaardigheden wilt ontwikkelen of een verschil wilt maken in het leven van anderen, wij hebben een plek voor je.

Boksen is voor iedereen

Blijf in vorm en ontwikkel je vechtsportpotentieel bij ABC Boxing, onder leiding van tweevoudig International Boxing Organization's (IBO) middengewicht kampioen Hoofdtrainer Raymond "Hallelujah" Joval.
Amsterdams Boks
Centrum
Bij ABC Boxing is boksen voor iedereen. Met onze flexibele lidmaatschapsopties en betaalbare tarieven vind je de perfecte aansluiting voor jouw boksreis.
Copyrights 2024 ABC Boxing
Webdesign & Development by Magic Bytes

Probeer ons uit met een gratis proefles